Tidigare talare på SIDCon

Marie Björling Duell är Förbundsdirektör för Svenska Seglarförbundet. Hon är även en meriterad Match Racing seglare med fyra år i toppen av världsrankingen. Hon är utbildad mental-och idrottspsykologisk tränare och har jobbat med individ- och verksamhetsutveckling.

Ashkan Fardost är nominerad till Sveriges bästa talare 2017. Förutom att han är framtidsspanare i Gomorron Sverige i SVT, driver han Oddball Ventures och föreläser om varför alla missuppfattar vad digitaliseringen egentligen handlar om.

Colja Van Haaren är Europaansvarig för Karün som tillverkar solglasögon av återvunna fiskenät. Kärleken till havet fick Colja att flytta från Belgien till Chile för att hjälpa till att utveckla Karün 2016. Colja kommer att föreläsa på engelska.

Mikael Haglund är CTO på IBM Sverige. Han är specialist på Blockchain-teknologi och AI . Han är en uppskattad föreläsare kring hur man faktist får ut någonting av all data som företag samlar på sig, vilket är ett högaktuellt ämne idag.  Och hur kan vi använda blockchain för att skapa ett hållbart samhälle?

Hanna Lindquist har precis kommit hem från Kenyadär hon var ansvarig för att koppla ihop olika lokala solcellsprojekt med svenska crowd funding finansiärer. Hon var verksam i Nairobi som har blivit en av Afrikas främsta techstäder med bla. långt utvecklad mobil valuta.

Amer Mohammed är Head of Digital Innovation på Stena Line.Han driver Stenas AI utveckling som blev utnämnt till 2017 års digitaliseringsprojekt på CIO 2017.

Maria Mähl är baserad i New York och har jobbat med globala ledare inom både privat och offentlig sektor, bla. Med Clinton Foundation, inom FN och tech startups. Idag jobbar hon med fokus på affärsutveckling och hållbart företagande på Arabesque partners, som är en investment management firma med fokus på hållbara investeringar genom att applicera big data,
artificiell intelligens och machine learning.

Max Wimnell föreläser på IHM Business School inom digital marknadsföring.  Han är medgrundare till företaget VEKST som specialiserar sig på marknadsföring i sociala nätverk, Linkedin, Twitter, Facebook m.fl.

SID Conversations is presented by

SIDCon och SID Conversations är ett koncept utvecklat av Mad Terrier Content and Concept AB ©2018
En del utav More Alliance