SID Conversations 2 Marstrand

Den första och andra SIDCon hölls på Socitetshuset på Marstrand de 5-6 Juli i samband med GKSS Match Cup Sweden.

Program

Alla har missförstått digitaliseringen. Ashkan Fardost – Collaborator på Hyper Island och VD på Oddball Ventures. Nominerad till Årets Talare 2017

Ashkan Fardost - Portrait (photo by Annika Falkuggla) -- print_preview
Ashkan Fardost, Oddball Ventures

 

Är det hållbart att tillverka bilar? Vad är det som gjort att BMW vunnit Dow Jones Miljöpris  ”Sustainability Index ” för biltillverkare 11 av de senaste 13 åren?  – Martin Andersson och David Selfors har de senaste åren föreläst om BMWs satsningar på hållbarhet för framtiden, med bilar tillverkade av bamburör och återvunna Plastflaskor, som redan idag kör på våra gator.

Crowdsourcing av Solcellsutbyggnad i Afrika.
Hanna Lindqvist arbetar på Trine som gör det möjligt att microinvestera i solcellsutbyggnad i Afrika. Ett projekt som har både stora miljömässiga och sociala fördelar.

Hanna Lindqvist
Hanna Lindquist, Trine

 

 

 

 

 

Hållbara investeringar är framtiden. Maria Mähl – Internationell expert på hållbar finansiering och hållbart företagande på Arabesque Partners delar sin erfarenhet av hur vi med dagens investeringar bygger vår framtid.

MariaMahl
Maria Mähl, Arabesque

 

Conversation – Samtal på scenen med dagens talare.

FREDAGSSPECIAL:  Veckans Affärer introducerar sitt nya VD-Nätverk – Efter att ha skapat två VD-nätverk i Stockholmsregionen expanderar Veckans Affärer sitt populära VD-nätverk till Västkusten.

Veckans-Affarer-Logga

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.